Projekt 365 – 2019

En ny övning om dagen – hela året

Ambitionen är att lägga upp/ut en ny övning om dagen hela 2019. Som sen blir typ ett arkiv för inspiration, och att kunna plocka av för att t.ex plocka av för att sätta ihop olika träningspass.

Övningarna ska vara enkla att göra för alla, total nybörjare eller tränad – hemma eller utomhus, utan några redskap eller utrustning till att börja med. Så nu finns det inga bortförklaringar till att inte komma i lite bättre form och må så mycket bättre.

Tanken är att det ska vara roliga och utmanande övningar som kan utökas efterhand som man blir starkare, med fokus på funktionell styrka, stabilitet, balans och rörlighet. Det är ingen direkt särskild ordning på hur det läggs upp – men, det är typ grundövningar, som sen byggs på efterhand med olika varianter för vissa av övningarna som det går att göra det med.

För att visa övningarna tar vi vad vi hittar på nätet, videor, bilder med mera, svenska eller utländska – så ta det för vad det är. Risken finns också att de/det blir borttaget därifrån, är det så går det alltid att Youtuba upp någon annan video, det finns hur mycket som helst.

Så gå med i gruppen och inspireras till ett friskare liv.

Facebook: Projekt 365 – 2019

Publicerat: 1 januari 2019