Betalningsvillkor

Betalning på Hbg!Nu sker enkelt och tryggt via vår samarbetspartner Payson.

Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Du väljer själv i kassan om du vill betala med faktura, Swish, internetbank eller kortbetalning. Fakturor skickas till din e-post. Det är lika enkelt att handla som privatperson, som företag.

Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik.

Med Swish kan du betala enkelt och tryggt via mobilen med BankID som verifiering. Swish finns integrerat i Paysons kassa/checkout, det blir inte smidigare än så.

Har du frågor gällande din betalning?
Vänligen kontakta Paysons kundtjänst på 08-470 94 00 på vardagar mellan kl. 09:00-12:00 och 13:00-16:30.

Du finner även svar på de vanligaste frågorna på deras webbplats här, i Paysons FAQ!

Handla mot faktura
I samarbete med Payson erbjuder vi dig att betala köpet mot faktura. Du måste ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i kreditprövningen.

Om du gör köpet för ett företags räkning ska det vara registrerat i Sverige och du vara behörig firmatecknare för företaget samt företaget godkännas i kreditprövningen. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress som anges vid köptillfället.

Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid utebliven betalning skickas betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Dröjsmålsränta debiteras med 2 % per månad från fakturans förfallodag.

Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.