Utomhusgym i Helsingborg

Helsingborgs utomhusgym. Gratis träning i friska luften. Här behövs inget gymkort eller anpassning efter öppningstider – öppet dygnet runt, året om.

Läs mer

Helsingborgs IF

Helsingborgs IF grundades den 4 juni 1907. Staden Helsingborg är känt för mycket – men kanske allra mest för HIF, Helsingborgs IF.

Läs mer

Helsingborgs Stadsteater

Helsingborgs stadsteater bedriver sedan 1921 teaterverksamhet för en först och främst lokal och regional publik. Teatern producerar mellan sex och

Läs mer

Innebandy – FC Helsingborg

FC Helsingborg Herr spelar i Svenska Superligan och FC Helsingborg Dam spelar i Division 1. Matcherna spelas i Helsingborg Arena och/eller Idrottens Hus i Helsingborg.

Läs mer

Helsingborgs Idrottsmuseum

Helsingborgs Idrottsmuseum – Föreningen Idrottsarkivet FIA:s ambition är att visa upp, dokumentera idrott med anknytning till Helsingborg, väcka intresse, minnas

Läs mer

Kulturkortet Helsingborg

I Kulturkortet ingår fria entréer till kulturplatser och utställningar, rabatter på konserter och föreställningar samt mingel, erbjudanden och andra upplevelser.

Läs mer

Bara Vara

Restaurangen med bar och vinkällare som funnits i Helsingborg sedan 1999. Här finns kvalitet, hantverk, custom och känsla

Läs mer

Le Cardinal

Le Cardinal vilar på en historisk grund. Redan 1880-81 uppfördes huset av sjökaptenen Christoffer Hulthèn. I början fanns här värdshus,

Läs mer

Filborna Arena

En komplett träningsanläggning i Helsingborg – en familjeanläggning där hela familjen är välkomna! Filborna Arena är mer än bara en

Läs mer

Sundbusserne – MS Pernille

Med en segling tid på 20 minuter över sundet, city till city, med avgångar varje timme hela dagen, är det den snabbaste vägen mellan Helsingborg och Helsingör.

Läs mer

Filmstaden Helsingborg

Filmstaden Söder har förutom en lyxig VIP-salong Sveriges första ISense-salong för en extra stor bioupplevelse. Filmstaden Helsingborg ligger i gallerian

Läs mer

Hven – Ven

Ven det perfekta utflyktsmålet – njut av en härlig båttur till Ven i vackra Öresund mittemellan Sverige och Danmark.

Läs mer

Springtime 6 maj 2023

Den 6 maj är dags igen för Springtime – såväl de klassiska 10- och 5-kilometersdistanserna samt barnloppet och ”Alla kan springa”-klassen.

Läs mer

Kulijuli Helsingborg

Kulijuli är Skånes största allsångsevenemang – ett nöjesarrangemang som i mångt och mycket påminner om “Allsång på Skansen” och “Lotta på Liseberg”.

Läs mer

Helsingborg Arena

Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.

Läs mer

Helltown Outdoors 22 juli

Några av Sveriges absolut hetaste band inom metalcore, hardcore, melodisk Death metal och alternativ Metal kommer spela på en scen under dagen och kvällen.

Läs mer